drop een bericht of geef een bel

Contact

Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie dan kun je via onderstaand formulier snel een berichtje droppen. We reageren dezelfde dag. Liever telefonisch contact? Ook helemaal prima.

Wanneer je een keer bij ons langs wilt komen dan ben je uiteraard van harte welkom. Geef wel van te voren even een bel zodat we een datum kunnen prikken.

Adres:

Radioweg 4
1324 KW Almere
Mail: info@bostonbay.nl
Tel: +31 06 50 6464 05

KVK: 72027525

 

laat anderen maar voor ons spreken

Wat hebben deelnemers aan de trainingen gehad?

Beter laat dan nooit

Ik ben jaloers op de twintigers in de groep. Als ik deze kennis 20 jaar eerder had gehad dan zag mijn leven er vandaag totaal anders uit. Superleuke en leerzame workshop. Echt super! Thx.

Jeniffer

Zeker 5 sterren

In eerste instantie twijfelde ik vanwege de prijs. Toch ingeschreven en het was mind blowing. Had ik veel eerder moeten doen. Beleggen is uit het stof getrokken en heeft een injectie-shot gekregen van Gianni.

Rogier

Wat een goede investering!

De cursus is een waardevolle aanvulling op de basiskennis die ik al had. De informatie uit de follow-up mails en tools die naderhand zijn uitgereikt, gebruik ik nu elke dag! Als je je money management kennis plus skills naar een next level wil tillen, dan is deze investering in jezelf het absoluut waard.

Dai

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen over aandelen, rendement en dividend?

Contactgegevens

Radioweg 4
1324 KW, Almere
info@bostonbay.nl
+31 06 50 6464 05
KVK: 72027525