drop een bericht of geef een bel

Contact

Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie dan kun je via onderstaand formulier snel een berichtje droppen. We reageren dezelfde dag. Liever telefonisch contact? Ook helemaal prima.

Wanneer je een keer bij ons langs wilt komen dan ben je uiteraard van harte welkom. Geef wel van te voren even een bel zodat we een datum kunnen prikken.

Adres:

Radioweg 4
1324 KW Almere
Mail: info@bostonbay.nl
Tel: +31 06 50 6464 05

laat anderen maar voor ons spreken

Wat hebben deelnemers aan de trainingen gehad?

Een nieuw besef

Mijn dochter luisterde naar de podcast van Gianni en overtuigde me om de money workshop te volgen. Nu denken we thuis in aandelen en is investeren een onderwerp waar ik met mijn dochter over praat. We zitten ook samen in de appgroep. Nooit gedacht dat ons dit zou overkomen. Heel dankbaar. Een echte aanrader wanneer je meer uit je geld wilt halen.

Frans & Tirza

Net een stap verder

Gianni bezit het talent om sales tot een kunst te verheffen. De manier waarop dit in zijn systeem zit is bewonderenswaardig. Dankzij de training heb ook ik weer een stap opwaarts mogen maken in mijn eigen ontwikkeling. Aanrader!

Jeffrey

Vanuit een plan leren verkopen

Tijdens de training van Gianni leerde ik hoe ik mijn gesprekken met klanten krachtiger instap. Op een manier die bij mij past en in mijn eigen woorden. Gianni heeft kennis van zaken en een duidelijke visie die hij goed over weet te brengen, maar ook kon aanpassen aan mijn wensen en bij mijn branche. Aanrader om te volgen dus.

Marije

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen over aandelen, rendement en dividend?

Contactgegevens

Radioweg 4
1324 KW, Almere
info@bostonbay.nl
+31 06 50 6464 05