Het team achter de trainingen

Over Boston Bay

Als ik mensen kan leren dat het niet heel makkelijk is maar zeker heel goed mogelijk is om veel geld te verdienen, zouden ze dan interesse hebben in mijn training?

En hoe kan ik die training dan zo transparant mogelijk maken? Zodat iedere deelnemer ook echt ter plekke kan zien wat de stappen zijn die gezet moeten worden.

Zouden mensen daar enthousiast over kunnen raken?

De geschiedenis

Exact deze vragen stelde ik mijzelf in 2017 toen ik de vraag kreeg of ik een training wilde schrijven voor een bedrijf in New York. De opzet was simpel; er waren meerdere trainers benaderd met de vraag of ze een high end salestraining konden schrijven. De training moest door de trainers zelf gegeven worden aan de salesmensen van de organisatie.

Ik wilde de opdracht ontzettend graag. Ik moest deze opdracht binnenslepen. Ten koste van alles.

Mijn salestraining won.

“Wat doe ik met dit geld?”

Nadat ik de training een paar keer in New York, Singapore, Stockholm, Gent, Lissabon en Rome had gegeven paste ik de stof een beetje aan en ging deze ook in Nederland geven. Het werd een succes. Ik verzorgde een paar keer per maand verkooptraining aan groepen zzp’ers en de bedrijven volgden snel.

Maar als je een goede verkooptraining geeft die resulteert in extra omzet en winst voor de deelnemers, komen er vragen van diezelfde mensen. En de vraag die ik het meest kreeg was deze: “Wat ga ik doen met het extra geld dat ik nu verdien?”

En zo ontstond de Money Workshop.

Het ontstaan van Boston Bay

Toen ik vorig jaar op LinkedIn vertelde dat je tegen een rente van 16% kon sparen in Europa werd ik in eerste instantie door sommigen uitgelachen.

Toen ik daarna wat print screens deelde kwam de vertwijfeling. Huh?

Toen mensen vervolgens met hun eigen bank gingen bellen om te vragen of dit echt bestond, kwamen de inschrijvingen binnen voor de eerste Money Workshop: Sparen

Het concept van rente op rente begon bij veel mensen in te dalen en 16% bleek achteraf nog wat aan de lage kant te zijn.

Aandelen

Mede dankzij corona ligt de focus van de Money Workshop nu op aandelen.

De deelnemers die zijn gestart met investeren in aandelen weten niet wat ze meemaken. Nooit eerder werden er op de beurzen zulke hoge rendementen behaald. 

En door eerst te investeren in kennis hebben ze een sterk fundament gebouwd onder hun toekomst als belegger. Iedere deelnemer aan de Money Workhop is na de workshop in staat om een enorm sterke portefeuille op te bouwen zonder ook maar een moment te hoeven gokken.

We zijn inmiddels bijna 1000 deelnemers verder en onze community bestaat uit bijna honderd gedreven investeerders.

De volgende stap zal dan ook een logische zijn: Vastgoed.

Laat geen kansen liggen

Geen van de mensen die heeft meegedaan aan de Money Workshop was voor de deelname al financieel vrij. Inmiddels zijn sommigen dat wel.

Wat alle deelnemers gemeen hebben is dat ze beschikken over een mindset gericht op groei en het besef dat het verstandig is om je geld aan het werk te zetten.

Het diepe geloof dat er veel meer mogelijk is wanneer je eenmaal begrijpt dat de markt op de lange termijn altijd groeit. Altijd.

Juist als je (nog) niet financieel vrij bent zou je je moeten verdiepen in de kansen die geld biedt. 

laat anderen maar voor ons spreken

Wat hebben deelnemers aan de trainingen gehad?

Een nieuw besef

Mijn dochter luisterde naar de podcast van Gianni en overtuigde me om de money workshop te volgen. Nu denken we thuis in aandelen en is investeren een onderwerp waar ik met mijn dochter over praat. We zitten ook samen in de appgroep. Nooit gedacht dat ons dit zou overkomen. Heel dankbaar. Een echte aanrader wanneer je meer uit je geld wilt halen.

Frans & Tirza

Voetbal Inside-achtig

Mijn vooroordelen over gladde jongens in maatpakken die handelen in aandelen gingen tijdens deze workshop meteen overboord. Work hard, play hard maar dan met superveel humor gebracht. Ik ben klaar om te starten met beleggen!

Derek

Zeker 5 sterren

In eerste instantie twijfelde ik vanwege de prijs. Toch ingeschreven en het was mind blowing. Had ik veel eerder moeten doen. Beleggen is uit het stof getrokken en heeft een injectie-shot gekregen van Gianni.

Rogier

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen over aandelen, rendement en dividend?

Contactgegevens

Radioweg 4
1324 KW, Almere
info@bostonbay.nl
+31 06 50 6464 05
KVK: 72027525