Wekelijks nieuwe inzichten

Host: Gianni Amato 

Zonder enige twijfel de allerbeste podcast ooit gemaakt. Wereldwijd!

Gianni biedt wekelijks, op een manier die een klein beetje schuurt, nieuwe inzichten die jou niet alleen inspiratie geven maar ook gewoon keihard geld opleveren. Wil jij meer weten omtrent aandelen, vastgoed, side hustles, sales en alles dat met geld te maken heeft? Luister dan naar de Boston Bay Money Podcast via o.a. Spotify en Apple Podcasts.

Luister HIERONDER de laatste podcast:

laat anderen maar voor ons spreken

Wat hebben deelnemers aan de trainingen gehad?

Voetbal Inside-achtig

Mijn vooroordelen over gladde jongens in maatpakken die handelen in aandelen gingen tijdens deze workshop meteen overboord. Work hard, play hard maar dan met superveel humor gebracht. Ik ben klaar om te starten met beleggen!

Derek

Net een stap verder

Gianni bezit het talent om sales tot een kunst te verheffen. De manier waarop dit in zijn systeem zit is bewonderenswaardig. Dankzij de training heb ook ik weer een stap opwaarts mogen maken in mijn eigen ontwikkeling. Aanrader!

Jeffrey

Dit had ik niet verwacht

Ik ben verrast door de waardevolle kennis die Gianni deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Joy

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen over aandelen, rendement en dividend?

Contactgegevens

Radioweg 4
1324 KW, Almere
info@bostonbay.nl
+31 06 50 6464 05