kies voor een wereldwijd bewezen manier van verkopen

Leer alles over koopmotieven

Is verkopen moeilijk?

Eigenlijk niet. We verkopen allemaal bijna iedere dag. Meestal verkopen we onszelf door bijvoorbeeld iemand te willen overtuigen van ons idee, mening of argument.

Dat doen we automatisch en we hebben eigenlijk niet door dat we aan het verkopen zijn.

De reden dat veel mensen zakelijk verkopen spannend vinden is omdat er bij zakelijk verkopen een meetmoment om de hoek komt kijken dat we in ons dagelijks particuliere verkopen niet kennen. Namelijk het vragen van geld voor hetgeen we aan het verkopen zijn.

Een gave serie op Netflix

Wanneer jij jouw vrienden probeert te overtuigen van het feit dat ze echt een bepaalde serie op Netflix moeten gaan kijken ben jij de serie aan het verkopen. Je noemt sterke punten van de serie. Punten waarvan jij weet dat ze goed passen bij de belevingswereld van jouw vrienden. Wat je echter niet doet is geld vragen voor jouw advies wanneer jouw vrienden instemmen om de serie te gaan kijken.

En dat is nou exact het verschil met zakelijk verkopen. En precies dit punt maakt zakelijk verkopen voor veel mensen een enorm spannend iets.

Een perfect Unique Selling Point voor iedere klant

Maar wat nou als je zou leren om zakelijk te verkopen op basis van exact hetzelfde principe als dat je bij het Netflix voorbeeld doet.

Wat nou als jouw prospect of klant dankzij jouw aangeleerde manier van vragen stellen en informatie verkrijgen, precies aangeeft wat hij of zij belangrijk vindt. Zodat jij alleen maar punten bespreekt waarvan jij weet dat de klant ze als toegevoegde waarde ervaart.

Denk jij dat het het dan makkelijker of moeilijker voor je wordt om geld te vragen voor jouw dienstverlening of product.

Het antwoord is: Makkelijker. Veel makkelijker.

Ik mag over de hele wereld trainingen verzorgen

Tijdens mijn training “Koopmotieven” leer ik mensen wereldwijd hoe zij verkoopgesprekken kunnen hebben met toekomstige klanten die volledig zijn afgestemd op de wensen van de klant.

Ik geef trainingen in New York, Singapore, Rome, Gent, Stockholm en Nederland. En overal is het resultaat van mijn trainingen hetzelfde; je gaat meer verkopen omdat je jouw klanten maatwerk levert. Op een manier die de klant als zeer prettig ervaart.

Geef je omzet en motivatie een boost!

Iedereen heeft een motief om een bepaald product te kopen.

Het probleem is dat veel verkopers geen idee hebben wat het koopmotief van een bepaalde persoon is waardoor ze lukraak alle voordelen van een product gaan opnoemen. Met als resultaat dat deze verkopers een batterij punten opnoemen waar de klant helemaal niets aan heeft.

Uit alle onderzoeken blijkt dat deze manier van verkopen alleen maar geld kost. De conversie van gesprek naar order is dusdanig laag dat het niet alleen geld kost maar ook nog enorm demotiverend werkt voor de verkoper.

Je verkoopt namelijk heel weinig.

Geen hagelkanon maar maatwerk

Niet iedereen koopt jouw product om de dezelfde reden. En zolang jij niet weet welk koopmotief bij welke persoon hoort, ben je met hagel aan het schieten.

Amateuristisch en onnodig.

Investeer in jezelf en meld je aan.

kies je training

SALES TRAININGen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

laat anderen maar voor ons spreken

Wat hebben deelnemers aan de trainingen gehad?

Een dikke plus

Gianni is niet alleen een ervaren salestopper; hij weet ook de stof op een boeiende en leuke manier over te brengen tijdens de training. Met veel inlevingsvermogen past hij theorie toe op de specifieke producten en diensten van deelnemers. Dat maakt de training nog waardevoller, omdat je naar huis gaat met een concrete aanpak voor je eigen sales.

Leonard

Voetbal Inside-achtig

Mijn vooroordelen over gladde jongens in maatpakken die handelen in aandelen gingen tijdens deze workshop meteen overboord. Work hard, play hard maar dan met superveel humor gebracht. Ik ben klaar om te starten met beleggen!

Derek

Dit had ik niet verwacht

Ik ben verrast door de waardevolle kennis die Gianni deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Joy

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen over aandelen, rendement en dividend?

Contactgegevens

Radioweg 4
1324 KW, Almere
info@bostonbay.nl
+31 06 50 6464 05